Antreprenori vs. Intraprenori – Tinerii au aflat ce beneficii le poate aduce spiritul antreprenorial 

[ad_1]

Poți face bine atât din ipostaza de antreprenor, cât și din cea de intraprenor – poți avea un impact prin ceea ce faci în viață și lăsa o urmă acolo unde trăiești – este îndemnul pe care l-au primit participanții la Față în Față: Antreprenori & Intraprenori.

În cadrul evenimentului „Față în Față: Antreprenori & Intraprenori”, organizat în cadrul programului VSFA (Vreau Să Fiu Antreprenor) al Romanian Business Leaders, reflectoarele au fost puse pe oportunitatea adusă de intraprenoriat, ca modalitate prin care angajații pot fi proactivi, inovativi și au prilejul de a-și asuma decizii și responsabilități în operațiunile unei companii. În fața unei audiențe directe de 130 de participanți în sală și peste 2500 de participanți online, evenimentul și-a atins misiunea de a arăta ce beneficii îți poate aduce intraprenoriatul în devenirea ca antreprenor și alternativa pe care o au tinerii cu mindset antreprenorial prin oportunitățile oferite de intraprenoriat.  

Pornind de la concluziile studiului Insights PulseZ 2022, din care a reieșit că 36% dintre tinerii generației Z privesc către antreprenoriat ca opțiune pentru un orizont de timp pe termen lung, de peste un an, intraprenoriatul este o oportunitate imediată pentru acești tineri care gândesc și acționează ca niște antreprenori și vor să se implice în deciziile și operațiunile firmei. 

Continuarea pe Reusita.

Articolul <strong>Antreprenori vs. Intraprenori – Tinerii au aflat ce beneficii le poate aduce spiritul antreprenorial </strong> apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Related Post