Descoperă Eficiența Fără Compromisuri a Cabinei de Sablat cu Înaltă Presiune 990L!

By

Industria prelucrării metalelor și materialelor solide necesită echipamente performante pentru a atinge rezultate de înaltă calitate într-un timp scurt. Cabina de Sablat cu Înaltă Presiune 990L este soluția perfectă pentru lucrările de sablare profesională, oferind o eficiență fără compromisuri și o viteză de lucru de patru ori mai mare decât cabinele standard.

Performanță Superioară: Cu tehnologia de înaltă presiune și rezervorul presurizat pentru agentul de sablare, această cabină oferă o viteză de lucru remarcabilă, accelerând procesul de sablare și sporind eficiența întregului proces de prelucrare.

Versatilitate și Adaptabilitate: Dimensiunile generoase ale cabinei permit sablarea unei game variate de piese, inclusiv jante auto, oferind un spațiu ideal de lucru pentru diferitele nevoi ale industriilor de prelucrare.

Operare Simplă și Confortabilă: Echipată cu un aspirator pentru praf și o pedala de picior pentru controlul aerului comprimat necesar sablării, această cabină asigură o operație ușoară și fără efort pentru operator. Ușa mare și vizorul mare oferă o vizibilitate excelentă, în timp ce iluminarea interioară permite lucru precis chiar și în condiții de lumină redusă.

Eficiență și Fiabilitate: Cu o eficiență de sablare între 400 și 500 cm² pe minut și o presiune de lucru reglabilă între 2 și 8 bar, această cabină garantează rezultate consistente și de înaltă calitate în fiecare utilizare. Volumul mare al rezervorului și capacitatea maximă de încărcare cu nisip asigură o autonomie sporită și o funcționare fără întreruperi.

Specificatii Tehnice:

  • Dimensiuni spațiu de lucru: lungime 118 cm, lățime 89 cm, înălțime 85 cm
  • Presiune de lucru: 2 – 8 bar
  • Debit de aer: 300 – 600 litri/minut
  • Volum rezervor: 22L
  • Necesar de aer: 6 bar / 370 litri/minut
  • Capacitate maximă de încărcare cu nisip: 12L

Cabina de Sablat cu Înaltă Presiune 990L este partenerul ideal pentru orice atelier de prelucrare, oferind performanță, eficiență și fiabilitate pentru o varietate de aplicații industriale. Achiziționează acum și transformă procesul tău de sablare într-o experiență rapidă și fără efort la Toolsboxservices.ro!

By

Related Post