Românii adevărați își construiesc sobe și șeminee premium doar cu meșterii autorizați de la PEFOC!

Începând de la clasica sobă pe lemne, la șemineele moderne care funcționează pe bază de gaz sau peleți și până la modelele premium de semineu electric ce reușesc să reproducă fidel atmosfera mistică a unui șemineu tradițional pe lemne, echipa PEFOC, prin produsele sale de calitate superioară și serviciile profesionale de montaj, oferă soluții complete de încălzire, atât pentru cei care stau la casă și își permit spațiul construcției unui dispozitiv impunător cu coș de fum, cât și pentru aceia care locuiesc la bloc, în zone rezidențiale sau zone centrale cu restricții arhitecturale.

Și pentru că vedeta din catalogul sibienilor este reprezentată de gama de șeminee clasice pe lemne, rândurile care urmează le vom dedica unor modele, poate mai puțin cunoscute publicului larg, dar nu și mai puțin eficiente. În funcție de tipul focarelor de șemineu cu care sunt dotate, acestea se împart în modele pentru distribuție de aer, acumulare de căldură, pentru recuperare sau doar pentru ambianță.

Termoșemineele sau șemineele de tip centrală termică sunt ideale pentru încălzirea mai multor încăperi din locuință. Un astfel de termosemineu va fi racordat la calorifere, prezentând un confort crescut prin reglarea temperaturii interioare din termostat.

Șeminee pe peleți sunt de două tipuri: pentru distribuția aerului cald, adică șeminee care pot încălzi și încăperile adiacente sau termoșeminee pe peleți care pot încălzi caloriferele/pardoselile din toata locuinta. Șemineele pe peleți sunt practice, moderne și economice, au avantajul că se alimentează mai rar cu combustibil și își mențin alura de șemineu. Cu ajutorul acestora, poți încălzi suplimentar o baie sau o bucătărie prin încălzirea apei din calorifere, păstrând totodată, eleganța unei atmosfere magice. Sunt trainice, robuste și extrem de eficiente din punct de vedere termic. În plus, focarele pe peleți beneficiază de tehnologie de ultimă generație, ce permite inclusiv controlul wireless.

Șeminee pe gaz – acestea oferă cel mai înalt grad de confort pentru utilizator, cu pornire/oprire și reglaj al temperaturii din telecomandă, păstrând frumusețea unei flăcări adevărate. Aceste șeminee au nevoie de o evacuare asemănătoare coșului de fum, gazele trebuie evacuate prin tubulatura coaxiala.

Sobele de tip șemineu – sunt mai ușor de amplasat și mult mai rapid de pus în funcțiune, fără implicațiile majore întâlnite la un șemineu clasic. Nu puțini dintre clienții noștri, preferă cele mai bune sobe pe lemne, datorită aspectului plăcut și a costurilor mai scăzute de întreținere. Practic, ai un șemineu la tine acasă, de dimensiuni reduse, dar la jumătate de preț!

Șeminee decorative – la fel ca și șemineele pe gaz, acestea sunt foarte confortabile și ușor de utilizat, fiind și cele mai accesibile tipuri de șeminee ca preț. Electric sau cu bioetanol (unde flacăra este reală), un astfel de semineu decorativ poate fi utilizat atât la interior, cât și în exterior, pe terase sau în grădină. Se bucură de o versatilitate deosebită, tipurile de montaj fiind practic inepuizabile. Imaginează-ți un șemineu pe colț cu un design modern, care va reuși să aducă un plus de atmosferă, trezind admirația tuturor celor care îți vor trece pragul casei tale.

La final, vrem să-ți dăm un pont extrem de important: pentru montajul șemineului tău, apelează la oferta și meseriașii calificați care formează echipa de specialiști de la www. pefoc.ro! Aceștia investesc constant în educarea și formarea lor pentru a-și îmbunătăți constant cunoștințele tehnice și abilitățile practice. Doar în acest fel te poți asigura că șemineul tău se va bucura de un montaj sigur și la cele mai înalte standarde de calitate și funcționalitate.

Related Post